POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Sonko Sundberg inför Belgien: "Vi vet vad vi ska göra för att vinna”

Foto: TT

Noah Sonko Sundberg (till höger)

Trots en lugn match för försvaret innebar det insläppta slumpmålet att Sverige tappade poäng mot Litauen. Noah Sonko Sundberg blickar framåt inför morgondagens ödesmatch mot Belgien.
- Vi ska göra det vi kan för att vinna, säger mittbacken till Fotbollskanalen.

AIK-aren stod för en stabil insats i mittförsvaret i torsdags, men Litauens slumpmål innebar att man skrällartat fick ett kryss mot Sverige. Sonko Sundberg är som de andra spelarna besviken, men menar att laget har skakat av sig poängtappet och blickar framåt.

- Jag tyckte att vi var ett mycket bättre fotbollslag men vi kom inte till så många lägen. Vi borde kommit till några och tyvärr var vi inte tillräckligt distinkta vilket gjorde att det blev som det blev, säger 18-åringen.

Det var trots slumpmålet en lugn match för dig?

- Ja precis, vi hade inte så mycket att göra hela matchen igenom men det är sådant som händer. Vi missade en liten situation och det ledde till mål tyvärr.

Efter matchen pratade man kort om Litauen-matchen, men redan från idag riktas full fokus mot Belgien. Sonko Sundberg menar att man känner motståndarna väl och har en plan kring hur man ska ta tre poäng.

- Vi gick igenom det nyss så vi vet vad vi ska göra. Vi vet deras bra och dåliga sidor och vi ska göra det vi kan för att vinna matchen, säger mittbacken.

Kommer det bli lättare att skapa chanser mot ett mer offensivt Belgien?

- Jo, det borde bli lättare att skapa fler chanser och vi har sett att det kommer finnas fler ytor i den här matchen jämfört med senast, säger Noah Sonko Sundberg till Fotbollskanalen.

Publicerad 2015-03-28 kl 07:30
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå