Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Svenssons attack: "Hamrén ljög mig rakt upp i ansiktet"

Anders Svensson och Erik Hamréns relation har inte varit den bästa. Det berättar Svensson i en stor intervju med tidningen Cafe.
- Hamrén ljög mig rakt upp i ansiktet, säger Svensson till tidningen.

Anders Svensson är Sveriges meste landslagsspelare med 148 landskamper på meritlistan efter att han slutat i blågult i december 2013.

Svensson spelade många år under Erik Hamrén och i en intervju med Cafe berättar han om deras relation.

I Lundhs podcast med Svensson från förra våren kritiserade Svensson Erik Hamréns beslut att försöka få Olof Mellberg att göra comeback samt Hamréns petning av Oscar Wendt.

Ett uttalande som fick konsekvenser.

- Ja, då blev det frostigt när jag träffade Erik. Det var dels den här mittbacksgrejen och dels det här med Oscar. Han hade inte lyssnat på podden utan bara läst det som tidningarna plockat ut. Lyssnar man på den förklarar jag ganska utförligt, säger Svensson till tidningen.

39-åringen berättar också om när han blev petad i mötet med San Marino 2011.

- Han sa att det berodde på att jag gått upp från 8,5 till 9 kroppsfettprocent, vilket kändes som bullshit. Han borde bara ha sagt: ”Rasmus Elm är i sitt livs form och jag vill ha in honom.” Det var precis innan Rasmus flyttade till Ryssland, han var grym i AZ och outstanding hela samlingen. Jag och Kim hade startat mot Ungern matchen innan och inte imponerat, säger Svensson till tidningen.

Han har pratat med Hamrén om det inträffade efteråt.

- Ja, men när jag tog upp det med honom senast ljög han mig rakt upp i ansiktet: ”Det har jag aldrig sagt!” ”Jo, Erik, du sa det.” Då tycker jag: säg som det är i stället, säger Svensson.

Lyssna på podden med Anders Svensson här.

Publicerad 2015-08-17 kl 10:08
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons