POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SVERIGE

Svenssons jätteblunder: åkte till landslagssmling en dag för tidigt

Foto: scanpix

Anders Svensson

Anders Svensson hade inte många rätt inför landslagets samling i Helsingborg. Först tog han fel på dag, sen gick han vilse.
- Det var bara att vända hem till Borås, säger Svensson.

Anders Svensson anlände till landslagssamlingen igår - trodde han. När mittfältaren kom fram till Helsingborg undrade han vart alla andra var. Då upptäckte Svensson att han tagit fel på dag, något han berättar för Patrick Ekwall, som bevakar landslaget för TV4. Ekwall återger Svenssons berättelse i sin blogg på fotbollskanalen.se.

"Jag åkte tåg till Helsingborg igår och när ingen mötte mig på stationen tänkte jag att jag ändå varit i Helsingborg förut så jag började promenera mot hotellet. När jag kände att jag inte hittade så ringde jag Allbäck och sa att ingen hämtade mig och undrade lite var alla fanns..."var är du", sa han då...i Helsingborg, svarade jag..."du, vi samlas imorgon", fick jag tillbaka. Det var bara att sätta sig på tåget tillbaka till Borås..."

Inte nog med det. Svensson gick även vilse när han skulle ta sig från tågstationen till hotellet. Som ligger 20 meter från stationen.

I dag gjorde han ett nytt försök - då gick det bättre.

Publicerad 2012-09-04 kl 19:32
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå