Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Svenssons jätteblunder: åkte till landslagssmling en dag för tidigt

Sverige

Anders Svensson hade inte många rätt inför landslagets samling i Helsingborg. Först tog han fel på dag, sen gick han vilse.
- Det var bara att vända hem till Borås, säger Svensson.

Foto: scanpix

Anders Svensson

Anders Svensson anlände till landslagssamlingen igår - trodde han. När mittfältaren kom fram till Helsingborg undrade han vart alla andra var. Då upptäckte Svensson att han tagit fel på dag, något han berättar för Patrick Ekwall, som bevakar landslaget för TV4. Ekwall återger Svenssons berättelse i sin blogg på fotbollskanalen.se.

"Jag åkte tåg till Helsingborg igår och när ingen mötte mig på stationen tänkte jag att jag ändå varit i Helsingborg förut så jag började promenera mot hotellet. När jag kände att jag inte hittade så ringde jag Allbäck och sa att ingen hämtade mig och undrade lite var alla fanns..."var är du", sa han då...i Helsingborg, svarade jag..."du, vi samlas imorgon", fick jag tillbaka. Det var bara att sätta sig på tåget tillbaka till Borås..."

ANNONS

Inte nog med det. Svensson gick även vilse när han skulle ta sig från tågstationen till hotellet. Som ligger 20 meter från stationen.

I dag gjorde han ett nytt försök - då gick det bättre.

Publicerad 2012-09-04 kl 19:32

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto