Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Sverige lovar full fart mot Portugal: "Vi måste störta framåt"

Sverige måste vända på 0-1.
Räkna med full fart framåt direkt.
- Vi måste störta framåt, säger Pontus Wernbloom.

Inför tisdagens returmatch ligger Sverige under med 0-1 och måste vända på det resultatet för att ta sig till VM. Då vill spelarna köra full fart framåt direkt efter avspark.

- Vi har varit i underläge förr och vänt på resultat. Vi har hemmaplan och måste störta framåt som vi alltid gör på hemmaplan. Sedan får det vara med huvudet också, vi behöver ju inte göra fem mål, säger Pontus Wernbloom.

- Vi måste vara bättre offensivt och skapa fler lägen. Om vi spelar som vi vill kan vi förhoppningsvis göra ett mål eller två, säger Martin Olsson.

De svenska spelarna vill inget hellre än att ta sig till VM i Brasilien. Nu hoppas de på ett enormt stöd från fansen.

- Det skulle vara hemskt att missa VM, alla vill ta sig dit. Vi känner ingen press. Vi har en bra chans, 0-1 är inte dåligt och nu är vi på hemmaplan, säger Alexander Kacaniklic.

Kommer det att bli en annorlunda match för dig?

- Ja det tror jag. Förhoppningsvis mer offensivt. Det var defensivt senast, speciellt i andra halvlek. Både jag och ”Seb” var nästan ytterbackar.

Vid måndagens träning var många portugisiska journalister på plats, och de flesta av frågorna handlade om Zlatan Ibrahimovic och Cristiano Ronaldo. De svenska spelarna tror att deras superstjärna avgör returmatchen.

- Zlatan är vår viktigaste spelare och jag tror att han kommer att göra en väldigt bra match. De har bra offensiva spelare så vi måste vara vakna, säger Wernbloom.

- Zlatan är vår nyckelspelare så det är klart att vi ska försöka hitta honom så mycket som möjligt, säger Kacaniklic.

Publicerad 2013-11-19 kl 06:26
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons