Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Sverige tränade - Toivonen hetast

Fotbollskanalen.se bevakar landslagets träning i Swansea.

14:40 Träningen är över.

14:33 Chippen haltar och ekar på gräste men verkar vara okej. Allbäck slår bollen i mål. Med honom och Toivonen på topp vinner vi!

14:21. Ola T igen! han är het som få. Misslyckat dock ur tränarens synvinkel då man övar på att flytta boll i sidled och Mellberg tappar bollen som Hysén snappar upp och spelar till Ola T.

14:19 Mål! Ola T nickar bollen i mål för reserverna. Pass från Hysén som tar sig runt på Sebs kant. Rasmus Elm borde ha gjort ett mål men drar bollen i stolpen. hamrén fortsätter snacka mycket.

14:02 Det blev inga skott. "Elvan" kör mot reserverna som får förstärkning av players manager Marcus Allbäck. Hamrén hörs mycket. Hysén tar sig runt Seb men Birminghammittfältaren som blivit landslagsbacken jobbar tillbaka.

13:55 Nu tränar de på andra sidan plan - ska jag ta det personligt? Två ledare går omkring och trycker på gräset - det jobbet vill jag ha. Nu blir det skottträning. Heja!


13:51 Isaksson och/eller Gustafsson undrar ni. De tränar för sig själva med Lasse Eriksson. Resten kör nu övningar med hopp, armhävningar och trix. Harmén ropar "power, fucking power". Hörde vi rätt?!

13:46 Hamrén drar sig undan med laget och ger instruktioner. Är det hemligheterna som ska ta oss till EM måntro?!

13:42 Elvan ser ut att kompletteras med Johan Elmander som släpande forward.

13:38 Hmmm...en man med en borr jobbar på arenan och Wendt blir distraherad och följer arbetet snarare än Hamrén. En av de svenska ledarna ber borrmannen borra lägre. Det vill säga inte alls.

13:34 Fotograf Taralnd slår en fin bredsida med vänstern. Nu byter man lag och Seb larsson spelar med Mellberg, Majstorovic ohc Safari - mittfältet Chippen Svensson, Källström och Rasmus Elm. Är det en elva? Vem tar i så fall den sista plaatsen?

13:29 Chippen tunnlar Rasmus Elm och Majstorovic/Mellberg dominerar trots att de istort sett står ovanpå varandra.

13:20 hamrén håller själv i träningen. Ledordet är "koncentration". Det blir spel på liten plan. De "unga" får ta på sig västar. Det yngre laget är Bröderna Elm, Wendet, Toivonen, Seb Larsson, Wernbloom och Berg. De får en lektion av de äldre och Mellberg ser ut att gilla det.

13:13 Mellberg som kom sent igår är med och tränar - laget är fulltaligt och allt verkar frid och fröjd förutom en sopmaskin som stör en smula. Andreas Isaksson deltar med uteselarna i en jongleringsövning och klarar sig....okej.

13:08 Hamrén samlar ihop spelarna efter en lugn uppvärming för lite instruktioner. Behrang Safari hänger med holländarna Elm, Elm och Wernbloom. Diskuterar de euron kontra schweizerfranc?

13:01 Spelarna kommer ut på träingsanläggningen i ett väder vi inte har känt av i Sverige på ett tag: Sol och tio grader varmt

Publicerad 2010-03-02 kl 14:52
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons