Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

TV: Chelsea-lagkamraterna konkurrerar om samma plats i landslaget: "Positivt"

Sverige (dam)

Lagkamrater till vardags.
I landslaget slåss Magdalena Eriksson och Jonna Andersson om samma plats.
- Det jag tycker är bra är att vi har lite olika spelartyper, säger Andersson om konkurrensen i landslaget.

1:51
Nästa

Avbryt
Försök igen

Jonna Andersson och Magdalena Eriksson är lagkamrater i Chelsea. I klubblaget brukar båda svenskorna kunna få plats, då man spelar med en trebackslinje där Eriksson tar plats till vänster och Andersson brukar ha en roll som wingback/vänstermittfältare.

I landslaget har Peter Gerhardsson växlat mellan en trebackslinje och en fyrbackslinje. Senast mot Norge blev det fyra backar, och då tog Eriksson platsen till vänster i backlinjen och Andersson fick sitta på bänken.

- Det jag tycker är bra är att vi har lite olika spelartyper. Vill de ha in lite mer aggresivitet, lite mer försvarstänk, så kanske det är en annan spelare. Vill de ha lite mer inläggsspel offensivt så kanske det är till min fördel, säger Andersson.

ANNONS

- Nu var det "Magda" som spelade och henne har jag ju som lagkamrat i Chelsea också. Det är många bra spelare och det är tuff konkurrens men jag ser det bara som positivt.

Publicerad 2018-10-09 kl 07:30

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto