TV: Erton Fejzullahu hjälte - gjorde Sveriges två mål

Sverige

Sverige besegrade Moldavien med 2-1.
Erton Fejzullahu gjorde båda målen.

Nabil Bahoui fick Sveriges bästa chans efter 40 minuter. Yttermittfältaren testade lyckan med en frispark och bollen smet tätt utanför målvaktens högra stolpe.

Fem minuter senare, precis innan halvtid, gjorde Moldavien 1-0. Niklas Backman tvekade och då skruvade Henrique Luvannor upp bollen helt otagbart i Pär Hanssons högra kryss.

Efter 76 minuter kom kvitteringen. Bahoui sköt en frispark långt utifrån, målvakten släppte en väldigt dålig retur rakt ut i banan och Erton Fejzullahu dök upp och petade in 1-1.

Efter 86 minuter tog Sverige ledningen. Emil Krafth slog in ett bra inlägg från höger, Erton nickade målvakten lämnade retur som Erton nickade in i mål.

Sverige vann matchen med 2-1 och Erton blev matchhjälte.