Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

TV: Fischer ställs mot lagkamraten - och årets spelare: "Gäller att få henne lite irriterad"

Sverige (dam)

Lagkamrater till vardags.
På tisdag blir det en nyckel för Sverige att Nilla Fischer och Co får stopp på Pernille Harder - som nyligen fick Uefas pris som årets spelare.
- Det är en fantastisk spelare, säger Fischer.

2:12
Nästa

Avbryt
Försök igen

Sverige ställs på tisdag mot Danmark i en avgörande VM-kvalmatch. Inför mötet är det svenskt försprång med två poäng och kryss räcker alltså för att säkra en plats i VM i Frankrike nästa sommar.

- Vi försöker tänka att vi ska gå in för mycket med att det räcker med oavgjort, då är det lätt att bli defensiv. Det är lite svårt att ha det hela tiden i bakhuvudet, men vi försöker att fokusera på att ta tre poäng, säger Nilla Fischer.

Fischer ställs på tisdag mot Wolfsburg-lagkamraten Pernille Harder. Danskan utsågs i torsdags till årets spelare av Uefa.

- Som spelare är det en fantastisk spelare, duktig på små ytor och bra spelförståelse. Så det blir en utmaning för oss där bak, så det gäller att ligga nära och inte ge henne någit utrymme. Och gärna få henne lite irriterad, säger Fischer.

ANNONS
Publicerad 2018-09-02 kl 20:49

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto