Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

TV: Hamrén slår tillbaka mot Svensson: "Mycket är felaktigt och påhittat"

Foto: Scanpix

Nästa

Avbryt
Försök igen

Anders Svensson anklagade Erik Hamrén för att ha ljugit för honom.
Förbundskaptenen slår tillbaka:
- Det är mycket som är felaktigt och påhittat, säger han.

Det var i förra veckan som landslagets tidigare vicekapten Anders Svensson gick ut i en intervju i Café och var hård mot förbundskapten Erik Hamrén.
Bland annat en petning som hängde på vikten:

- Han sa att det berodde på att jag gått upp från 8,5 till 9 kroppsfettprocent, vilket kändes som bullshit. Han borde bara ha sagt: "Rasmus Elm är i sitt livs form och jag vill ha in honom." Det var precis innan Rasmus flyttade till Ryssland, han var grym i AZ och outstanding hela samlingen. Jag och Kim hade startat mot Ungern matchen innan och inte imponerat. Det var när jag tog upp det med honom senast han ljög mig rakt upp i ansiktet: "Det har jag aldrig sagt!, sa Anders Svensson till Cafe.

Erik Hamrén vill hålla sig kort när han bemöter Svensson:

- Jag skulle kunna säga mycket om det här, det är mycket som är felaktig och påhittat. Förra gången han var intresserad av att få uppmärksamhet var det i din podd och då svarade jag på frågor från dina kollegor. Jag har sagt vad jag tycker om de sakerna, säger Hamrén.

- Det är en sak jag borde säga, det är att jag som förbundskapten, tränare och privatperson gör fel saker precis som alla andra. Men en sak är säker, jag ljuger inte. Jag ljuger inte för er, jag ljuger inte för Anders Svensson och jag ljuger inte för någon.

Publicerad 2015-08-25 kl 14:40
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons