Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Ungersk stjärna: Ska låsa in Zlatan på hans rum

BUDAPEST. Zlatan skrämmer Ungern.
Mittfältaren Ákos Elek vet vad som krävs:
- Städerskorna ska låsa in honom på hans rum, säger han.

Sverige har anlänt till hotellet i Budapest inför EM-kvalet mot Ungern fredag kväll. Utanför hotellet väntade fans och de flesta var ute efter en autograf.
Landslagets polis Janne Hammarbäck fick hjälpa honom in på hotellet.

Att Zlatan Ibrahimovic är en fruktad spelare i Ungern efter att ha avgjort de två senaste kvalmatcherna i Budapest på övertid är tydligt.

På torsdagens presskonferens undrade en journalist om han var enda skillnaden mellan lagen?
- Nej, jag tror att det blir en helt ny match. Hoppas inte att det blir som i de sista matcherna utan jag hoppas att de avgörs tidigare. Det är en helt ny match, det som hänt tidigare spelar ingen roll. Ungern kommer med ett nytt lag och vi har många spelare som inte varit här tidigare, säger Zlatan Ibrahimovic.

I en intervju med Blå&Gul som är Camp Swedens tidning så säger mittfältaren Ákos Elek att Ungern tagit kliv under nye förbundskaptenen Sándor Egervári:
- Han bygger laget med systematiskt och långsiktigt arbete. Bara sedan matchen i Stockholm i september 2010 har vi tagit flera steg framåt. Jag är helt säker på att vi blir mer svårslagna när vi möter Sverige den här gången. Det enda problemet vi har är att vi ar två av våra backar avstängda, säger han Camp Swedens tidning Blå&Gul.

Ungraren hoppas på att få stöd från läktarna:
- Ungersk fotboll har inte nått några internationella framgångar alls de senaste 25 åren, fansen är otåliga. Självklart förstår vi deras besvikelse men under tuffa perioder i matcherna måste vi få deras hjälp från läktarna.

Naturligtvis är Zlatan Ibrahimovic i fokus:
- Jag har redan pratat med städerskorna på hotellet. De ska låsa in honom på hans hotellrum, så det kommer inte att bli några problem.

Publicerad 2011-09-02 kl 11:57
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons