Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Zlatan: "Landslaget ringer varje dag"

Sverige (herr)

Janne Andersson har lagt bollen om en eventuell VM-comeback hos Zlatan Ibrahimovic.
Den nyblivne LA Galaxy-anfallaren menar dock att han har kontinuerlig kontakt med landslaget.
- De ringer mig varje dag och frågar hur jag mår och vad jag vill , säger Zlatan till Galaxys hemsida.

Foto: Bildbyrån

Zlatan Ibrahimovic slutade i det svenska landslaget efter EM 2016 men har öppnat för att göra comeback inför VM i Ryssland i sommar. Under landslagets pågående samling fick förbundskaptenen Janne Andersson på nytt frågor om Zlatan, och menade då att anfallaren fick höra av sig om något ändrats från det tidigare beskedet.

- För mig är det så att om spelare har sagt nej till landslaget, som Zlatan och Pontus Wernbloom, så gäller det fram till att de hör av sig till mig och säger att de ändrat sig. Innan dess så ändrar inte jag mitt förhållningssätt. Vill han eller någon annan vara med får de höra av sig till mig, sa Andersson.

Annons

När Zlatan Ibrahimovic under fredagen presenterades av LA Galaxy fick svensken frågor om landslaget från sin nya klubb. Då menar 36-åringen att han hela tiden har kontakt med det svenska landslaget om sin status.

- Huvudfokuset nu är Galaxy, att bekanta mig lagkamraterna och min nya klubb, att lära känna staden. När jag känner mig bekväm med det så tar vi nästa steg. De ringer mig varje dag och frågar hur jag mår, vad vill du?, vad tänker du?, hur är situationen?, säger Ibrahimovic till Galaxys hemsida.

- Men ett steg i taget. Om jag känner mig bra och känner att jag kan göra det jag vet att jag kan göra så kommer dörren alltid att vara öppen. Så det finns ingenting att göra från den andra sidan, det är från den här sidan. Om jag vill så är jag där, om jag inte vill så är jag inte där. Men en sak i taget. Jag är väldigt hungrig för att spela fotboll och jag behöver spela fotboll. När jag börjar göra det så får vi se vad som händer.

Annons
Vill du se Zlatan i VM?
  • Ja, självklart! Vår bäste genom tiderna ska vara given.
  • Nej! Vi är bättre utan Zlatan.
RÖSTA SE RESULTAT
Publicerad 2018-03-23 kl 21:03

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto