Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Zlatan och Ronaldos fina hyllning - till varandra

Sverige

Här hyllar Zlatan Ibrahimovic sin idol.

Enligt honom är Ronaldo bäst genom tiderna.

- Väldigt fina ord, tack så mycket, svarar brassen i Eurosports intervju.

Det är knappast någon hemlighet att den svenske landslagsspelaren har ett gott öga till Brasiliens gamle VM-skyttekung. Men trots att båda två spelat för såväl Inter som Milan och Barcelona fick de aldrig glädjen att tillhöra samma klubb samtidigt – vilket Ibrahimovic sörjer i efterhand.

- "Fenomenet" är en av historiens främsta – om inte den främste. Jag såg honom när jag började lära mig vad fotboll var för någonting och det han representerade var komplett. Han var det som alla drömmer om att bli, säger Ibrahimovic i en intervju med eurosport.

Den numera pensionerade Ronaldo blir glad när han får höra det betyget.

ANNONS

- Jag vill tacka Zlatan för det han säger, det betyder mycket för han är själv en fantastisk spelare. Och en fantastisk person dessutom. Det är synd att vi inte fick bilda anfallspar tillsammans, han var ju i Inter när jag var i Milan, säger Ronaldo.

Under en tid bodde de dock rentav i samma byggnad i Milano och då stötte de på varandra emellanåt på fritiden.

- För mig innebär det ett stort ansvar när mina kollegor, andra spelare, berömmer mig på det här sättet. Det är något extra att bli en referenspunkt för dem, säger Ronaldo.

Publicerad 2012-10-16 kl 17:55

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto