Zlatan till Sverige på måndag kväll

Sverige

I Barcelonas första match på Asienturnén gjorde Zlatan Ibrahimovic mål redan efter sex minuter. I söndagens match mot kinesiska mästarlaget Peking Guoan fick svensken nöja sig med att titta på. Men bara till en början.

Ibrahimovic inledde på bänken men byttes in i stället för Lionel Messi i halvtid. Och med en minut kvar av matchen hittade svensken rätt med ett skott från strax utanför straffområdet och fastställde slutresultatet till 3—0.

Efter matchen flyger Barcelonaproffset till Europa tillsammans med resten av spelarna i klubblaget. Fotbollslandslagets presschef Hans Hultman säger till TT att anfallaren väntas ansluta till fotbollslandslagets samling på måndag kväll och därmed missar han den första träningen.

Sverige spelar träningslandskamp mot Skottland på Råsunda på onsdag.