Strandbergs succé - slog till med fyra mål

Turkiet

Carlos Strandberg glänste i dag i den turkiska cupen.
Forwarden slog till med fyra mål i segern mot Sakaryaspor.

Tidigare allsvenske profilen Carlos Strandberg, 27, lämnade i somras Al-Sailiya SC för spel med Hatayspor i Turkiet. Sedan dess har han fått fart på sitt målskytte, och under tisdagen briljerade han i den turkiska cupen.

Strandberg gav i den fjärde minuten Hatayspor ledningen mot Sakaryaspor på hemmaplan, och följde sedan upp med att näta ytterligare två gånger i den 24:e och 32:a minuten i första halvan av matchen.

I andra halvlek gjorde han även ytterligare ett mål till slutresultatet 5-1. Därmed gick Hatayspor vidare i cupspelet.

Strandberg är nu noterad för tio mål på 21 matcher den här säsongen. Hatayspor är på 14:e-plats i den turkiska ligan.

Publicerad 2024-01-16 kl 17:00