Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Sam Larsson saknar lön - kan lämna Antalyaspor

Süper Lig

Sam Larsson har vänt sig till Fifa.
Antalyaspor har inte betalat ut hans lön till fullo, enligt Ajansspor.
Klubben måste betala inom 15 dagar - annars kan parterna gå skilda vägar. 

Foto: Bildbyrån.

Sam Larsson.

Ytterforwarden Sam Larsson, 31, har fått sitt kontrakt med Antalyaspor förlängt med ytterligare en säsong. Ett extra optionsår har aktiverats.

Det berättade den tidigare IFK Göteborg-spelarens bror och agent, Daniel Larsson för Fotbollskanalen häromveckan:

- Men det är inte skrivet i sten vad som händer under sommaren ännu, sa agenten .

Finns det något konkret erbjudande att ta ställning till i dagsläget?
- Mer än så kan jag dessvärre inte gå in på. Det är mycket som händer under den här perioden, så jag kan inte uttala mig mer än så just nu.

Nu skriver turkiska Ajansspor att Sam Larsson är nära att lämna Antalyaspor, trots det förlänga kontraktet. Det är oklart om svensken kommer till försäsongslägret som börjar den 1 juli.

Annons

Anledningen är att 31-åringen inte har fått förra säsongens lön utbetald till fullo. Enligt Ajansspor ska ytterforwarden rapporterat ärendet till Fifa och Antalyaspor uppges ha 15 dagar på sig att betala - annars kan spelaren lämna klubben.

I början av juni berättade Fotbollskanalen att nämnde Larsson nyligen gick segrande ur en tvist med sin tidigare kinesiska klubb, Dalian. Cas, idrottens skiljedomstol, gav svensken rätt till runt 28 miljoner kronor efter skatt. Problemet? Dalian har stängt ner sin verksamhet på grund av ekonomiska besvär och finns inte längre.

Sam Larsson noterades för sex mål och en assist på 39 matcher för Antalyaspor den nyss avslutade säsongen. Han kom till klubben sommaren 2022, efter att ha brutit med Dalian.

Publicerad 2024-06-14 kl 08:46

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto