Anderssons Kaiserslauten tog viktig seger mot Nymans Braunschweig

Bundesliga 2

Jumbon Kaiserslauten, med en sent inhoppande Sebastian Andersson, tog en viktig seger mot Christoffer Nymans Braunschweig under söndagen.
Lagets blott tredje seger för säsongen.

Både Christoffer Nyman i Eintracht Braunschweig och Sebastian Andersson i Kaiserslauten fick starta på bänken i lagens möte under söndagen.

Braunschweig, som förra året kvalade till Bundesliga, har haft en tyngre säsong i år och ligger först på 13:e plats i tabellen. För Kaiserslauten har det gått ännu sämre och laget är klart jumbo och hade inför dagens match bara två segrar på hela säsongen.

Efter två mål i den första halvleken lyckades Kaiserslauten hålla undan i den andra och vinna matchen med 2-1.

En seger som var ytterst nödvändig för jumbon i kampen om ett nytt kontrakt.

Sebastian Andersson hoppade in med två minuter kvar av ordinarie tid och Christoffer Nyman, som haft ljumskproblem under nästan hela hösten, fick spela den sista halvtimmen för Braunschweig.