Gyökeres målskytt – för andra matchen i rad

Bundesliga 2

Målskytt för första gången i sin nya klubb under förra helgen.
Under söndagen var det dags för Viktor Gyökeres igen när han öppnade målskyttet för St. Pauli. Trots svenskens mål slutade mötet med Nürnberg oavgjort.

I St. Paulis 2-0-seger mot SV Sandhausen i Bundesliga 2 förra helgen klev Viktor Gyökeres fram och nätade för första gången för sin nya klubb. I dag, söndag, fortsatte svenskens målproduktion.

I mötet borta med Nürnberg höll sig anfallaren framme i straffområdet efter en dålig rensning från hemmaförsvaret. Gyökeres tog emot bollen med låret innan han avlossade ett vänsterskott som letade sig in i hemmamålvaktens vänstra hörn.

St. Pauli hade med sig 1-0 till halvtid men ledningen i andra blev kortvarig. Fem minuter in kvitterade Hanno Begrens för hemmalaget - vilket också blev matchens sistas mål.

Gyökeres blev utbytt med 20 minuter kvar att spela - Sebastian Ohlsson spelade hela matchen för St. Pauli.

St. Pauli har efter nio spelade matcher inkasserat 13 poäng i Bundesliga 2, vilket placerar laget på en femteplats.

Publicerad 2019-10-06 kl 14:29