Gyökeres målskytt mot Linnér - men Bielefeld vann svenskmötet

Bundesliga 2

Viktor Gyökeres har bibehållit formen under uppehållet.
På lördagen blev han målskytt i St. Paulis 4-3-förlust mot Oscar Linnérs och Joakim Nilssons Arminia Bielefeld.

U21-landslagsmannen Viktor Gyökeres, 21, blev inför den här säsongen utlånad från Brighton & Hove Albion till tyska andraligalaget St. Pauli och stod under hösten för fem mål och två assist i ligaspelet, varav tre mål och två assist på de två sista matcherna innan vinteruppehållet, som först är slut i slutet av januari.

På lördagen blev Gyökeres dock målskytt igen - om än i en träningsmatch. Anfallaren slog i 58:e minuten till och fick fira reducering till 2-1 i det som till slut blev en 4-3-förlust mot Arminia Bielefeld. Gyökeres spelade från start, medan Joakim Nilsson kom till spel i första halvlek för Bielefeld och Oscar Linnér i andra halvlek för Bielefeld.

St. Pauli är elva i den tyska andraligan och ställs härnäst mot Greuther Fürth den 28 januari i ligaspelet, medan Bielefeld toppar andraligan och härnäst ställs mot Bochum, också den 28 januari i Zweite Bundesliga.

Publicerad 2020-01-19 kl 16:14