Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Hamburger SV bekräftar: Vuskovic utreds för dopning

Bundesliga 2

En mindre bomb har slagit ner i tyska andraligan.
Hamburger SV bekräftar nu att deras spelare Mario Vuskovic utreds för dopning.

Foto: Bildbyrån

Under lördagen uppgav det tyska fotbollsförbundet att man utreder kroaten Mario Vuskovic efter ett positivt dopingtest. Detta är något som nu också bekräftas av mittbackens klubb, Hamburger SV.

"Vi kan bekräfta utredningen av vår spelare Mario Vuskovic. Eftersom vi inte vet så mycket om utredningen än så länge kan vi inte kommentera det närmare i nuläget. Vi kan dock säga att vi stöttar Mario Vuskovic och ansvariga myndigheter i utredningen. Vi har nära kontakt med DFL (ligafotbollsförbundet) och DFB (tyska fotbollsförbundet)", skriver klubben på sin hemsida. 

Mittbacken är en startspelare i klubben och har även samlat på sig 15 landskamper för Kroatiens U21-lag. HSV meddelar nu att spelaren stängs av tillfälligt. 

ANNONS

"Mario Vuskovic kommer inte delta i träningar och matcher tills vidare. Vi kommer meddela så öppet som möjligt när ny information kommer in i ärendet", avslutar klubben. 

I somras rapporterades det om ett intresse för Vuskovic från Liverpool som ska ha haft scouter på plats under HSV:s matcher, enligt tyska Bild.

Publicerad 2022-11-12 kl 21:47
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto