Hannover vände och vann - Guidetti inblandad i mål

Bundesliga 2

Hannover vände och vann mot Osnabrück.
Och ett av målen var John Guidetti inblandad i.

Landslagsanfallaren John Guidetti spelade från start när Hannover under lördagen drabbade samman med Osnabrück på bortaplan.

Det började allt annat än bra för svensken och hans lagkamrater. Redan i den femte minuten gjorde Osnabrück 1-0 på straff.

Men Hannover lät sig inte nedslås och kvitterade i den tolfte minuten. Och John Guidetti hade ett finger med i spelet. Svensken skarvade en inläggsfrispark som därefter tog på Osnabrücks Joost van Aken och in i mål. 1-1.

Direkt efter paus tog Osnabrück ledningen igen. Men Hannover vände på nytt och vann till slut med 4-2 efter dubbla fullträffar av Marvin Ducksch och ett mål av Genki Haraguchi. John Guidetti spelade 58 minuter innan han blev utbytt.

Hannover är nu niondeplacerat i 2. Bundesliga och ställs härnäst Karlsruher på hemmaplan.