Hannover vann på nytt – men Guidetti fick lämna planen mållös

Bundesliga 2

Hannover 96 tog under fredagskvällen andra raka segern.
John Guidetti fanns med från start men fick – till skillnad från förra matchen – lämna planen mållös.

I vintras blev John Guidetti utlånad från Alavés till Hannover 96 i den tyska andraligan. Svensken har sedan flytten till Tyskland fått stort förtroende och när laget i måndags tog emot Holstein Kiel hittade Guidetti nätmaskorna för första gången i sin nya klubb – ett mål han gjorde med huvudet.

När Hannover under fredagen tog emot Nürnberg i ligan fanns svensken återigen med i startelvan. Guidetti var involverad i två bra möjligheter i den första halvleken men anfallaren lyckades inte överlista hemmalagets målvakt – det gjorde däremot Timo Hubens och Linton Maina som såg till att Hannover hade 2-0 i paus.

Med 25 minuter kvar av matchen fick Guidetti sedan lämna planen och från sidan kunde han se på när hans ersättare, Hendrik Weydandt, punkterade matchen på stopptid.

3-0 till Hannover alltså.

Varken Mikael Ishak i Nürnberg eller Miiko Albornoz i Hannover fick någon speltid i matchen.