Hrgota stor hjälte för Greuther Fürth

Bundesliga 2

Det blev succé för Branimir Hrgota mot SSV Jahn Regensburg.
Med sina två mål blev svensken stor hjälte för sitt Greuther Fürth i 2. Bundesliga.

Branimir Hrgota spelade från start i 2. Bundesliga-mötet med SSV Jahn Regensburg under onsdagen.

Och det blev succé för den svenske anfallaren.

Redan i den 13:e minuten gav han sitt lag ledningen och i den andra halvleken satte han dit sitt andra mål fram till 2-0. Greuther Fürth vann till slut matchen med 2-1 och Hrgota blev därmed stor hjälte för sitt lag. Hrgotas två mål under onsdagen innebär att han nu gjort elva mål på 22 ligamatcher.

Segern mot SSV Jahn Regensburg innebär också att Hrgotas lag gick upp på tredje plats i 2. Bundesliga, på samma poäng som andraplacerade Hamburg och fjärdeplacerade Holstein Kiel, där det sistnämnda laget dock har en match mindre spelad än Greuther Fürth och Hamburg.