Ishak med två bortdömda mål – Nürnberg i förarsätet inför returen

Bundesliga 2

Två bortdömda mål för Mikael Ishak.
Men två gjorda av talangen Fabian Nürnberger.
Nürnberg har satt sig i förarsätet i 2. Bundesliga-kvalet.

Mikel Ishaks Nürnberg var två mål sämre än Karlsruher den här 2. Bundesliga-säsongen, vilket gjorde att laget slutade på negativ kvalplats. I dag, tisdag, spelades den första matchen av två i kvalet. På andra sidan planhalvan väntade Ingolstadt.

Mikael Ishak var på spelhumör och fick i den första halvleken ett mål bortdömt för offside, men hemmalaget skulle ändå hitta nätmaskorna vid två tillfällen under första 45. Vem som gjorde de båda målen? 20-årige talangen Fabian Nürnberger.

Den svenske anfallaren trodde till slut att han skulle få sitt mål i den andra halvleken, men även det målet dömdes bort för offside.

Nürnberg lät åtminstone inte Ingolstadt göra något mål och kunde således vinna det första mötet med 2-0. Returmatchen spelas nu på lördag.

Publicerad 2020-07-07 kl 20:08