Peterson målskytt och Hrgota framspelare i målfest

Bundesliga 2

Både Kristoffer Peterson och Branimir Hrgota utmärkte sig när Fortuna Düsseldorf mötte Greuther Fürth i Zweite Bundesliga.
Den förstnämnde blev målskytt och Hrgota spelade fram till ett av tre Greuther Fürth-mål.

Under fredagskvällen ställdes Fortuna Düsseldorf hemma mot Greuther Fürth i Zweite Bundesliga och det blev en rejäl målfest.

Bortalaget inledde matchen bäst och efter halvtimmens spel ledde man med 2-0, sedan Branimir Hrgota spelat fram till lagets andra mål. Men en reducering från Fortuna Düsseldorf i slutet av första halvlek skapade nerv inför andra halvlek.

Kristoffer Peterson inledde matchen på bänken, men redan efter knappa halvtimmen fick svensken hoppa in och tidigt i andra halvlek skulle Peterson sätta avtryck.

Ett inspel från höger nådde Peterson i bortre delen av straffområdet och svensken gjorde inget misstag när han placerade in 2-2 med vänsterfoten. Målet var hans första i ligan sedan den fjärde januari, och innebar också att han nu gjort tre poäng (ett mål och två assist) på Fortuna Düsseldorfs två senaste ligamatcher.

Matchen slutade till slut 3-3 efter att Fortuna Düsseldorf kvitterat med knappt tio minuter kvar av matchen.