Skrällen: Darmstadt vidare i cupen

Bundesliga 2

Darmstadt skrällde och slog ut Gladbach i den tyska cupen.
Då fick svenskarna Thomas Isherwood och Oscar Vilhelmsson fira.

Tidigare Östersunds FK-backen Thomas Isherwood, 24, var under tisdagen med och bidrog till en stor skräll i den andra rundan i den tyska cupen. Darmstadt, som håller till i den tyska andradivisionen, tog emot Bundesliga-sexan Borussia Mönchengladbach och imponerade på Stadion am Böllenfalltor.

Darmstadt tog i den 23:e minuten ledningen genom Phillip Tietz, och avgjorde i den 79:e minuten genom Aaron Seydel till seger med 2-1. Därmed slog Darmstadt ut "Fölen", som får sikta in sig på spel i Bundesliga framöver.

Isherwood spelade hela matchen, medan landsmannen och förre IFK Göteborg-forwarden Oscar Vilhelmsson blev kvar på bänken för hemmalaget.