Bundesliga

Supertalangen Youssoufa Moukoko frälste Dortmund i derbyt mot Schalke.
17-åringen nickade in segermålet sent hemma på Westfalenstadion.

Jordan Larsson gjorde sin tredje raka start sedan flytten till Tyskland när Schalke gästade Borussia Dortmund i Revierderbyt.

Den första halvleken slutade mållös på Westfalenstadion men Borussia Dortmunds kapten, Marco Reus tvingades ut på bår efter knappa halvtimmens spel och nu kan VM vara i fara.

Det skulle dröja långt in i den andra halvleken innan matchens första mål föll. Supertalangen Youssoufa Moukoko frälste sitt Dortmund när han nickade in 1-0 i den 80:e minuten och Westfalenstadion exploderade i ett måljubel.

Moukoko blev därmed den yngsta målskytten i Revierderbyts historia, enligt statistiktjänsten Opta. Matchen slutade också 1-0.

Dortmund är nu uppe i tillfällig serieledning med en poäng ner till Union Berlin som spelar imorgon, mot Wolfsburg.

Jordan Larsson fick 58 minuter i hans första Revierderby innan han ersattes av Kenan Karaman.

Borussia Dortmund: Meyer - Meunier, Hummels, Schlotterbeck, Wolf - Bellingham, Özcan - Brandt, Reus, Malen - Modeste.

Schalke 04: Schwolow - Matriciani, van den Berg, Yoshida, Mohr - Krauss, Flick - Larsson, Drexler, Bulter - Terodde.