Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Cibickis dystra målfacit - hoppas att det ska lossna: "Roligt att vara i rampljuset"

U21-EM

LUBLIN. Bara ett mål på de tolv senaste matcherna.
Nu hoppas Pawel Cibicki att det lossnar mot Slovakien.
- Det är klart att det är roligt att göra mål och vara i rampljuset, säger han till Fotbollskanalen.

Foto: Bildbyrån.

Pawel Cibicki är den ende anfallaren som har startat i båda EM-matcherna. Men han väntar fortfarande på sitt första mål i turneringen. Faktum är att det var ett tag sedan som han nätade.

Cibicki har inte gjort mål sedan i den 8 maj. På hans tolv senaste matcher har det blivit en fullträff.

Anfallaren gjorde tre mål på de tre första allsvenska omgångarna. Innan uppehållet blev det fem raka matcher utan något mål och han har inte heller hittat rätt i de två matcherna i U21-EM eller i genrepet mot Danmark. Fotbollskanalen frågade om han tänker något på att det var ett tag sedan som han gjorde mål?

ANNONS

- Absolut inte. Det är mest svenskar som kollar på målskytt, målskytt och målskytt. Men man brukar inte kolla utanför boxen. Man tänker bara vem som ska göra mål, säger han.

- Jag tycker att jag gör det bra, både offensivt och defensivt. Det är klart att det är roligt att göra mål och vara i rampljuset men så länge vi vinner matcher så är jag absolut nöjd. Men nu räcker det inte hela vägen och det är tråkigt.

Sverige har gjort två mål i EM. Carlos Strandberg gjorde det första och Jacob Une Larsson det andra. Båda kom mot Polen.

Publicerad 2017-06-21 kl 07:45

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto