POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
U21-EM

Elfsborgs supertalang till EM: "En otrolig lycka"

Nästa

Avbryt
Försök igen

Arber Zeneli har gjort succé i Elfsborg och imponerat på Håkan Ericson till den grad att han tog ut supertalangen, trots att han inte gjort en enda landskamp med U21-landslaget.
- En otrolig lycka, jag är så glad och stolt, säger han till Fotbollskanalen.

Zeneli började säsongen på bänken som inhoppare för Elfsborg men talangen som Anders Svensson beskrivit som den bästa han sett, tog snabbt en plats i laget på vänsterkanten. Där har han imponerat med sin speed och bollkontroll. På de elva första matcherna har det blivit åtta från start, fyra mål och två assist.

- Det har gått bra, jag började som du säger med att sitta på bänken men har kommit in i det och gjort det bra. Jag har fått spela ganska mycket och tränaren har förtroende för mig, det har känts bra och det bara att hoppas att det fortsätter såhär under säsongen.

Du har aldrig varit med i U21-landslaget, nu fick du en plats, otippat?
- Jag har ju aldrig varit med, har varit med i det yngre U21-landslaget men det är en otrolig resa att få vara med på. Självklart är det stort att vara med trots att jag inte varit med tidigare, men det har känts bra och jag har utvecklats mycket. Nu får vi se om jag duger i truppen eller inte.

Vad betyder platsen för dig?
- Det betyder oroligt mycket för mig och för föreningen att ha med spelare i landslaget. Det är en ära att få representera det svenska landslaget.

Du har gjort succé i allsvenskan, hur ser du på din framtid?
- Det finns ju lite intresse och det är ett kvitto på att jag har gjort det bra men det är inget jag tänker på just nu. Jag fokuserar på Elfsborg och vi får se om det händer något. Men jag fokuserar på att vara kvar.

- Allsvenskan är ju högsta serien i Sverige och det är bra spelare man möter, allsvenskan håller en bra nivå.

För det svenska U21-landslaget väntar Italien, England och Portugal i gruppspelet i sommarens U21-EM i Tjeckien.

Publicerad 2015-06-02 kl 19:47
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå