Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Guidetti jämförs med Bendtner: "Jag får byta twitter-namn"

U21-EM

PRAG. Nicklas Bendtner älskar att vara i fokus.
Nu undrar de danska journalisterna om John Guidetti ser några likheter mellan sig själv och anfallaren.
- Jag vet inte om jag ska vara helt ärlig, svarar svensken.

Foto: SCANPIX

Nicklas Bendtner är en stor profil i fotbollsvärlden och en av Danmarks mest uppmärksammade spelare. Anfallaren har mest blivit känd för att han ofta hamnar i fokus och att han har ett väldigt bra självförtroende. Inför det svenska U21-landslagets träning i Prag på fredagen frågade danska journalister John Guidetti om han ser några likheter mellan sig själv och Bendtner.

- Om jag är lik Bendtner? Jag vet inte om jag ska vara helt ärlig. Jag anser att jag inte vill jämföras med någon. Han är också en duktig spelare, men jag känner inte honom så jag kan faktiskt inte uttala mig om honom. Jag försöker bara vara mig själv. Jag har varit mig själv sedan dag ett och jag kommer fortsätta att vara det. Det är allt jag kan säga om det, säger han.

ANNONS

På sociala medier kommenterar många fans dagligen Bendtners uppdateringar med ordet ”Lord” eller ”Lord Bendtner”. Själv har anfallaren sagt att han inte vet varför alla skriver så. Då tog danska Se & Hör tag i det hela genom att köpa en kvadratmeter land i Skottland åt anfallaren, och med landbiten följde också titeln ”Lord” vilket betyder att han enligt lagens regler är ”Lord Bendtner”.

John Guidetti fick frågan om inte han precis som Bendtner vill vara Lord.

- Haha, jag får fan byta twitter-namn till det, svarade svensken.

Publicerad 2015-06-26 kl 20:55

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto