Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Guidetti nära bryta ihop: "Fick hålla tillbaka tårarna"

U21-EM

OLOMOUC. John Guidetti gjorde Sveriges 1-1-mål.
Då var det nära att han började gråta.

- Jag fick faktiskt hålla tillbaka tårarna, säger han.

Foto: SCANPIX

John Guidetti låg bakom Sveriges vändning mot Italien. Anfallaren satte det viktiga 1-1-målet efter ett inspel från Oscar Lewicki. När bollen gick in i mål var Guidetti nära att bryta ihop.

- Jag har gjort många stora mål, men den här gången fick jag faktiskt hålla tillbaka tårarna. Det var en ny upplevelse men det är så stort att göra mål för sitt land, säger han.

En stund efter kvitteringen tvingades Guidetti byta på grund av kramp. Då vägrade han sätta sig på bänken.

- Jag gick in i omklädningsrummet. Jag pallade inte att kolla. Så jag var inne i omklädningsrummet och så fick jag höra att vi hade fått straff. Då gick jag ut när vi gjorde mål och sedan gick jag in igen. Jag klarade inte av det, säger han.

ANNONS

Hur ser du på segern?
- Alla kommer väl återigen att säga att det är gruppen och att vi har så bra sammanhållning och så, och det är det ju, men för att vi ska kunna slå ett lag som Italien så måste vi ju också ha bra spelare. Så enkelt är det. Man kan inte vinna en fotbollsmatch på grund av att man har sköna killar i gänget utan vi måste vara bra fotbollsspelare också.

- Så någonting måste vi ju ha. Vi måste ha bra spelare för att kunna slå sådana här lag med en man mindre. Jag tror att vi är ganska duktiga fotbollsspelare och ett jävligt skönt gäng också som aldrig slutar tro. Du måste ha bra fotbollsspelare för att vinna sådana här matcher. Du kan inte bara ta in snälla killar. Om de inte kan spela fotboll så kan de inte vinna en match.
Publicerad 2015-06-18 kl 22:10

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto