Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Sam Larsson: "Hoppas att jag är närmare startelvan"

U21-EM

LYNGBY. Sam Larsson gjorde ett piggt inhopp.
Nu känner han sig lite närmare startelvan.
- Hoppas att jag är någon procent närmare, säger han till Fotbollskanalen.

Sam Larsson kom in direkt i den andra halvleken och svarade för ett helt okej inhopp med bland annat en fin assist fram till Simon Gustafsons 2-2-mål. Frågan är om han närmade sig startelvan?

- Vet inte, jag tänker inte så mycket på det. Jag åker ner och kör mitt race på träning och har kul med grabbarna så får vi se vad som händer, säger han.

Närmare eller längre ifrån startelvan?
- Jag hoppas att jag är någon procent närmare.

Hur ser du på ditt inhopp?
- Det var lite trötta ben men det var ett helt okej inhopp. Fick till en liten turassist till min vän Simon (Gustafson) också. Han gör det bra.

ANNONS

Vad tycker du om lagets insats?
- Trevande och lite för lågt bolltempo. Vi behöver få lite bättre fart på det om vi ska kunna luckra upp bättre motstånd. Danmark gjorde det ganska bra men det är klart att vi vill ha lite mer när de är en man mindre, men nu blev det så här så vi får ta med oss att vi fick en genomkörare inför EM.

Vad var positivt?
- Tycker ändå att vi stundtals i andra halvlek hade ett godkänt bollinnehav. Sedan får vi en poäng om man nu räknar det i träningsmatcher. En genomkörare och får känna på match med laget.

Hur påverkade deras utvisning?
- Det är klart att man kanske blir lite ivrig och svenska lag över lag tycker inte jag är så vassa på att utnyttja elva mot tio, med egna erfarenheter från IFK Göteborg och allt. Jag tycker att vi måste bli bättre där och kanske vara noggrannare i passningsspelet och komma ut på öppna ytor mer. För det finns väldigt mycket ytor.
ANNONS
Publicerad 2015-06-11 kl 23:10

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto