Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Ssewankambo petades efter test: "För många felbeslut"

U21-EM

Trots 70 minuter speltid mot Danmark fick Isak Ssewankambo nobben av Håkan Ericson. Istället kallades Victor Nilsson Lindelöf in som reserv för Emil Krafth.
- Jag ville testa Isak i torsdags och det var lite många felbeslut, säger Ericson till Fotbollskanalen.

Foto: Scanpix

Då Emil Krafths ryggproblem fortsätter har förbundskaptenen Håkan Ericson kallat in Victor Nilssson Lindelöf som reserv till högerbacken. Detta trots att Derby-spelaren Isak Ssewankambo ringdes in och fick spela 70 minuter som högerback i torsdagens genrep mot Danmark.

- Isak har varit skadad större delen av våren och inte fått någon speltid. Därför ville jag testa honom mot Danmark för att se hur han skulle klara av det. Jag tyckte att det gick lite för fort och att det var många beslut som inte kändes helt rätt från hans sida. Då kändes det mer rättvist mot Isak att inte ta med honom denna gång, säger Ericson till Fotbollskanalen.

ANNONS

Fram till 24 timmar innan EM-premiären har Håkan Ericson möjlighet att byta ut skadade Emil Krafth mot Victor Nilsson Lindelöf. Därför kommer nu båda spelarna flyga med ner till Tjeckien för att väl där ta ett beslut om vem som spelar.

Publicerad 2015-06-15 kl 11:00

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto