POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
U21-EM

TV: Milosevic knep: "Pekade på Patriks baksida så la han sig direkt"

Nästa

Avbryt
Försök igen

Danmark tryckte på för en kvittering, då fixade Alexander Milosevic ett välbehövligt avbrott.

- Jag kände att vi blev för mycket pressade. Så jag pekade bara på Patriks baksida så han la sig ned direkt, säger backen.

Den svenska glädjen var enorm efter att Sverige tagit sig till U21-EM-final efter 4-1 mot Danmark. Alexander Milosevic berättade om glädjescenerna i omklädningsrummet.

- Vi har dansat, vi har sjungit och vi har firat, säger han.

Besiktas-försvararen njöt av stunden, men var också mycket fokuserad på nästa match i turneringen.

- Det är helt fantastiskt. Vi har kommit till en EM-final. Men det känns fortfarande som jag sa efter Portugal; nu ska vi njuta här men vi har en final att spela också. Och vi är inte där bara för att vi är nöjda med att vara i final utan vi vill gå hela vägen och det hade varit fantastiskt, säger Milosevic.

Danmark kom in i matchen när man reducerade till 1-2 i den andra halvleken. Laget tryckte sedan på för en kvittering och skapade en stor press mot det svenska målet. Och det danska målet hängde i luften, då beslutade Alexander Milosevic att det var dags för ett avbrott.

- Jag kände att vi blev för mycket pressade. Så jag pekade bara på Patriks baksida så han la sig ned direkt. Vi var tvungna att få det där lilla andrummet. Det är så man måste göra ibland, det är lite krig där ute. Det är sånt som är fotbollen, det är mycket taktik också, säger backen.

Publicerad 2015-06-28 kl 04:18
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå