Depay matchvinnare för Nederländerna - avgjorde i sista minuten

UEFA Nations League (herr)

Nederländerna ledde länge mot Wales.
Men slutet på andra halvlek blev skakig och en straff höll på att ge Wales en poäng.
Då klev Nederländernas Memphis Depay fram och gjorde 3-2.

På Feyenoord Stadium ställdes Nederländerna mot Wales i Nations League.

Nederländerna var snäppet vassare när lagen möttes senast. Då slutade mötet 2-1.

Wales hade bara lyckats plocka en poäng inför matchen, medan hemmalaget ledde gruppen på tio poäng.

I första halvlek var det åter hemmalaget som kopplade grepp om matchen. 1-0 kom när Noa Lang vände bort två Wales-försvarare och skickade i väg ett skott till höger om Wales-målvakten Wayne Hennessey. Det blev Langs första landslagsmål.

Även 2-0 skulle hinna komma innan Wales kunde reducera. Nederländernas Cody Gakpo utökade ledningen på egen hand. Efter att anfallaren fick i väg ett försök till avslut, som träffade en Wales-försvarare, kom bollen tillbaka till honom. Andra gången gillt och matchens andra mål var säkrat.

Nederländerna såg ut att kunna ta en relativt smidig seger. Det skulle dröja till tilläggstid innan det blev spännande. Då satte Wales en straff och ställning blev 2-2.

Lagen såg ut att få dela på poängen, men inbytte Memphis Depay hade andra planer för sitt Nederländerna. I den sista minuten satte anfallaren slutresultatet, 3-2.

Det blev viktiga poäng för Nederländerna som fortsatt leder sin grupp.

Nederländerna: Cillessen - Teze, De Ligt, Indi - Hateboer, Koopmeiners, de Jong, Malacia - Janssen, Gakpo, Lang

Wales: Hennessey - Davies, Mepham, Rodon, Burns - Wilson, Smith, Ampadu, Thomas - Johnson, James