POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SVERIGE (HERR)
4d

I mars lottas Nations League - det här ser ut att bli Sveriges seedningsgrupp

Foto: Bildbyrån.

Den 3 mars lottas grupperna i Nations League.
Enligt franska L’Équipe hamnar Sverige i samma seedningsgrupp som bland annat Danmark.

Sverige vann som bekant sin B-division i Nations League den under turneringens premiärsäsong, vilket innebär att man 2020/2021 ska spela i den högsta divisionen, A-divisionen.

Till nästa säsong görs formatet på turneringen om en aning och 16 landslag kommer ta plats i A-divisionen i stället för tolv, som var fallet den gångna säsongen.

Uefas exekutivkommitté har under onsdagen sammanträde och man har kommunicerat att medlemmarna bland annat ska diskutera spelschemat för Nations League 2020/2021. Enligt franska L’Équipe fastställs i dag seedningsgrupperna till lottningen som hålls den 3 mars, och tidningen skriver att Sverige redan fått sin plats.

Enligt tidningen hamnar Blågult i den sista seedningsgruppen för lagen som tillhör A-divisionen, vilket innebär samma grupp som Danmark, Ukraina och Bosnien & Hercegovina.

Den första gruppen kommer bestå av Portugal, Nederländerna, England och Schweiz, den andra av Frankrike, Spanien, Belgien och Italien och den tredje av Tyskland, Kroatien, Polen och Island.

Publicerad 2019-12-04 kl 10:15
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå