Så gick det i division D: Calisir syndabock när Armenien föll

Här är resultaten från Nations Leagues D-division under söndagen.

Se höjdpunkterna från Makedoniens seger mot Armenien i spelaren ovan.

Grupp 1

Georgien - Lettland 1-0 (0-0)
Hemmalaget kom till matchen med bra självförtroende efter att ha tagit en komfortabel 2-0-seger över Kazakstan tidigare i veckan. Bortalaget å andra sidan fick “bara” med sig 0-0 hemma mot Andorra. Det dröjde ända till den 80:e minuten för att hemmapubliken skulle få se ett mål. Georgiens Tornike Okriasjvili gav hemmalaget ledningen från straffpunkten efter att gästernas Vitālijs Maksimenko fällt Giorgi Chakvetadze i straffområdet. Ett resultat som höll sig matchen ut när Georgien tog andra raka vinsten i Uefa Nations League och toppar nu gruppen med sex poäng.

Grupp 4

Makedonien- Armenien 2-0 (1-0)
Två lag som bägge gick segrande ur deras debutmatcher i Uefa Nations League ställdes mot varandra i en händelserik match på Vazgen Sargsyan Republican Stadium. Redan i den 14:e matchminuten gav Egzijan Alioski hemmalaget ledningen från straffpunkten efter att Blåvitt-backen André Calisir dragit ner Goran Pandev i straffområdet. I den 59:e matchminuten utökade den makedoniske stjärnan Goran Pandev hemmalagets ledning och fastställde slutresultatet 2-0.

Liechtenstein - Gibraltar 2-0 (1-0)
I kvällens möte på Rheinpark-stadion jagade båda lagen sin första trepoängare i Uefa Nations League. Med drygt en kvart kvar av den första halvleken bröts dödläget när hemmalagets Dennis Salanovic avancerade och placerade in ledningsmålet utanför straffområdet. I den 72:a minuten kunde hemmalaget utöka ledningen när Sandro Wieser, helt fri från bevakning, nickade in 2-0 vilket också blev slutresultatet.