TV: Andra raka för Frankrike - Kroatien tappade ledningen

Två matcher - och sex poäng.
Frankrike lämnar Nations League-samlingen med maximal utdelning.
På måndagen besegrades Kroatien med 4-2.

I spelaren ses Frankrikes 4-2-mål

Kroatien kom in till mötet med Frankrike efter en rejäl förlust mot Portugal - 4-1 i baken. Och mot Frankrike läckte försvaret återigen och det blev på nytt noll poäng.

Det var dock gästerna som inledde bäst och som också spräckte nollan i Paris. Mittbacken Dejan Lovren stod för en väldigt vacker aktion då han skottfintade bort det franska försvaret och skickade in ledningsmålet med ett distinkt vänsterskott i det bortre hörnet.

Frankrike kom dock tillbaka och två minuter innan halvtid skickade Antoine Griezmann in kvitteringen efter ett läckert franskt anfall. Innan pausvisslan ljöd hade fransmännen även vänt på steken – efter ett självmål av kroaterna.

2-1 i paus till fransoserna.

Kroatien gav sig dock inte och tio minuter in på den andra halvleken kom kvitteringen efter en soloräd signerad Josip Brekalo.

Men Frankrike återtog taktpinnen och på en hörna från Antoine Griezmann nickade mittbacken Dayot Upamecano in 3-2. Ridån för Kroatien gick definitivt ner när Olivier Giroud sedan placerade in 4-2 på straff efter att bollen tagit på Marcelo Brozovic hand.

Matchen slutade 4-2 och Kroatien är sist i Sveriges Nations League-grupp.

Frankrike: Lloris - Upamecano, Lenglet, Hernandez - Sissoko, Kanté, Nzonzi, Mendy - Griezmann - Ben Yedder, Martial

Kroatien: Livakovic - Uremovic, Lovren, Caleta-Car, Melnjak - Kovacic, Brozovic, Vlasic - Rebic, Kramaric, Pereisic.