TV: Dzeko hjälte - sköt Bosnien till andra segern i Nations League

Serie A

Bosnien såg länge ut att kryssa mot Österrike i Nations League.
Då klev Edin Dzeko fram sent till 1-0-seger på hemmaplan.

Se höjdpunkterna i spelaren ovan.

Bosnien och Hercegovina besegrade i lördags Nordirland med 2-1 i första gruppspelsmatchen i Nations League. I kväll ställdes landslaget inför en något tuffare uppgift mot Österrike, som i förra veckan besegrade Sverige med 2-0, på hemmaplan.

Österrike inledde matchen bäst och var redan i den 14:e minuten nära att ta ledningen. West Ham-anfallaren Marko Arnautovic hotade med ett avslut utifrån och pressade den bosniske målvakten till att peta bollen över ribban. Det var dock först i andra halvlek som avgörandet skulle komma i matchen.

Roma-anfallaren Edin Dzeko, som senast lämnade planen mållös mot Nordirland, tog sig i den 77:e minuten in i straffområdet och placerade enkelt in 1-0 till tre poäng och andra raka segern i Nations League.

Bosnien toppar därmed gruppen på sex poäng efter två matcher, medan Österrike och Nordirland står på noll poäng efter en match spelad.