TV: Hamréns mardrömsstart fortsätter - Lukaku tvåmålsskytt mot Island

UEFA Nations League

Senast blev det storförlust borta mot Schweiz.
I kväll kom andra raka försluten för Erik Hamréns Island när Belgien vann med 3-0.

I spelaren visas höjdpunkterna från matchen mellan Island och Belgien.

Erik Hamrén har fått en mardrömsstart på jobbet som förbundskapten i det isländska landslaget. I hans första match med landslaget, som har tagit sig till två raka mästerskap, blev det förlust med 6-0 mot Schweiz. I kväll kom nästa smäll när Belgien blev för svåra och vann med 3-0 mot Island.

Island var dock nära att ta ledningen i mitten av den första halvleken. Gylfi Sigurdsson höll sig framme och från nära håll försökte han stöta in bollen, men avslutet smet precis utanför. Istället var det bortalaget, som tog VM-brons i sommarens mästerskap i Ryssland, som kunde ta ledningen.

Belgarna tilldömdes en straff som Eden Hazard tog hand om. Chelsea-spelaren placerade bollen till vänster om Hannes Halldorsson i Islands mål och ledning för gästerna. Bara två minuter senare kunde Romelu Lukaku peta in 2-0, ett resultat som stod sig halvleken ut.

I den andra halvleken skapade Island en del chanser men saknade spetsen för att få till ett reduceringsmål. Med tio minuter kvar kunde istället Lukaku peta in sitt andra för kvällen fram till 3-0, vilket också blev slutresultatet.

Efter två spelade matcher i Nations League ligger Island sist i sin grupp. Laget har två raka försluter och en målskillnad på 0-9. Hamrén hade nog inte kunnat tänka sig en sämre start på jobbet som förbundskapten.

Island: Halldórsson, Sævarsson, Ingason, Sigurdsson, Bjarnason, Sigurdsson, Sigurjónsson, Magnússon, Hallfredsson, Bödvarsson, Skúlason

Belgien: Courtois, Alderweireld, Kompany, Vertonghen, Witsel, Lukaku, Hazard, Carasco, Mertens, Meunier, Tielemans