TV: Målvaktsbjudning när Bosnien slog Nordirland

UEFA Nations League

Bosnien slog Nordirland med 2-1 i Nations League-premiären.
Unge målvakten Bailey Peacock-Farrells misstag i den andra halvleken blev avgörande.

Nordirland tog emot Bosnien i B-divisionen i Nations League. Då tog gästerna en 2-1-seger på Windsor Park i Belfast.

Edin Dzeko slog ett inlägg som Haris Duljevic styrde in i mål fram till 1-0 tio minuter före paus.

20 minuter in i andra skulle gästerna utöka efter en tabbe av Nordirlands unge målvakt Bailey Peacock-Farrell. Efter en svag hemåtnick från Craig Cathcart kom den 21-årige Leeds-målvakten helt på mellanhand mot Elvis Saric och fick se bollen smita mellan benen och in i mål.

Will Grigg reducerade på tilläggstid, men Nordirland mäktade inte med någon kvitteringspress. Bosnien vann med 2-1 och tar en tidig ledning i gruppen. På tisdag väntar Österrike på hemmaplan för Bosnien.