TV: Så gick det i division D: Kosovo kryssade efter drömmål

Milot Rashica slog till med ett drömmål för Kosovo mot Färöarna - men i slutändan fick hans landslag nöja sig med ett kryss, precis som Azerbajdzjan och Malta.
Här är sammanfattningen från kvällens matcher i division D.

Se Rashicas drömmål och höjdpunkterna från Färöarna-Kosovo i spelaren ovan.

Färöarna-Kosovo 1-1 (0-1)
Kosovo hade inför kvällens bortamöte med Färöarna tre raka segrar, medan Färöarna stod på tre poäng efter seger mot Malta med 3-1 på hemmaplan. Däremot blev det ingen bekväm resa till tre poäng den här gången för Kosovo med förre Elfsborg-yttern Arber Zeneli på bänken i 90 minuter den här gången.

Kosovo tog redan i den nionde minuten ledningen genom Milot Rashica, som slog till med ett drömmål. Mittfältaren tog avslut utanför straffområdet och fick se bollen segla upp i bortre krysset. Därefter kvitterade Färöarna fem minuter in i andra halvlek genom Rene Joensen till 1-1 och radade sedan upp flera målchanser för ett segermål. I slutändan kom Kosovo undan med blotta förskräckelsen med en poäng.

Azerbajdzjan-Malta 1-1 (0-1)
Det var en händelserik tillställning i Baku mellan Azerbajdzjan och Malta. Azerbajdzjan började bäst och skapade de första heta chanserna. Redan efter två minuter tvingades Andrew Hogg i det maltesiska målet till en svettig dubbelräddning. Azerbajdzjan fortsatte trycka på och bara minuten senare hade laget ett skott i ribban.

Men Malta lyckades rida ur den första stormen - och ta ledningen. I slutet av den första halvleken tryckte Rowen Muscat in 0-1. Maltas glädje blev dock kortvarig. I början av den andra halvleken blev Araz Abdullayev framspelad med en läcker chipp. Han gjorde inget misstag och satte dit kvitteringen. Azerbajdzjan hade sedan möjligheter till att knipa tre poäng, men Malta lyckades hålla undan och matchen slutade 1-1