Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Amerikanska uppgifter: Rooney nära värvning av Ravel Morrison

USA

Wayne Rooney är ny tränare i MLS-klubben DC United sedan några dagar tillbaka.
Nu uppges han ha gjort klart med sitt första nyförvärv.
Washington Post rapporterar att Ravel Morrison ansluter till klubben.

Foto: Bildbyrån.

Wayne Rooney är sedan några dagar tillbaka huvudtränare för MLS-klubben DC United, där han även spelade mellan 2018 och 2020. Men det är ett tufft läge han har tagit över klubben i, då man ligger sist i den östra konferensen.

Nu verkar den första förstärkningen för att vända på situationen vara klar. Enligt Washington Post har DC United gjort klart med den tidigare Manchester United- och Östersunds FK-spelaren Ravel Morrison, som uppges anlända för att genomgå den obligatoriska läkarundersökningen i helgen.

29-åringen spelade under Rooney i Derby County, som Rooney lämnade efter den gångna säsongen. Morrison står sedan två veckor tillbaka utan kontrakt, då han inte förlängt med Derby.

ANNONS

Det var ingen lyckad sejour för Morrison på svenskt territorium i Östersund. Det blev endast blev sex framträdanden, där han misslyckades med att noteras för ett mål eller en assist.

Publicerad 2022-07-15 kl 09:46

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto