Charlie Davies glödhet i MLS - målskytt igen

USA

Charlie Davies fortsätter att leverera i MLS. Mot Washington DC slog den tidigare Hammarby-spelaren till på nytt - hans sjunde mål på de elva senaste matcherna.

Mellan 2007 och 2009 spelade han i Hammarby och var mycket populär. Nu håller Charlie Davies till i MLS-laget New England Revolution. Och Davies är i storform.

I nattens möte med Washington DC nätade anfallaren för andra matchen i rad. Och målet var även hans sjunde på de senaste elva matcherna.

Målet kom till efter tio minuter när Davies höll sig framme på ett anfall och styrde in bollen till 1-0 via stolpen.
New England Revolution skulle dock ändå förlora matchen då Chris Rolfe vände med två mål i den andra halvleken.

Publicerad 2015-06-22 kl 01:25