Eriksson målskytt - men San José tappade tvåmålsledning till förlust

Major League Soccer

San José Earthquakes såg ut att vara på väg mot en tung seger - men svensklaget tappade segern i den andra halvleken i mötet med Vancouver Whitecaps.

Redan efter 18 minuter ledde San José matchen med 2-0, efter att Magnus Eriksson satt 2-0-målet på straff. Men i den andra halvleken föll San José ihop och släppte in tre mål, vilket gjorde att man till slut föll med 2-3.

Magnus Eriksson byttes ut i den 69:e minuten, precis efter att man släppt in det sista målet. Joel Qwiberg fick även han förtroendet från start att tränare Mikael Stahre, vilket var för andra matchen i rad. Qwiberg byttes ut i minut 82.

På annat håll i MLS hade Johan Blombergs Colorado Rapids en tung kväll, då man föll med hela 0-6 efter att ha åkt på två röda kort redan i den första halvleken. Blomberg byttes in i den 70:e minuten, vid ställningen 0-4.

San José ligger sist och Colorado näst sist i Western Conference av MLS.