Gustav Svensson målskytt när Seattle tog stort steg mot ny MLS-final

Major League Soccer

De regerande mästarna Seattle Sounders är på god väg mot en ny MLS-final.
I 2-0-segern mot Houston Dynamo i den första semifinalen stod Gustav Svensson för det första målet.

Seattle Sounders vann MLS-slutspelet förra säsongen. Nu är laget på god väg mot ännu en final. Den första semifinalen mot Houston Dynamo, i Houston, slutade med en 2-0-seger till Seattle.

Den svenske mittfältaren Gustav Svensson öppnade målskyttet när han nickade in 1-0 på en hörna i den 11:e minuten. Houston fick sedan en frilägesutvisning på Jalil Anibaba efter en halvtimme, men den efterföljande straffen räddades av Joe Willis i målet.

Seattle lyckades ändå utöka till 2-0 genom Will Bruin några minuter innan paus. Returen spelas i Seattle den 30 november.

I den andra semifinalen möts Columbus Crew och Toronto FC, där slutade det första mötet 0-0.

Publicerad 2017-11-22 kl 09:35