Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Ibrahimovic kan göra comeback mot Portland: "Vi får se"

Major League Soccer

Zlatan Ibrahimovic hade smärtor - men blev hjälte i premiären. 
Därefter missade han två matcher och kan först nu göra comeback. 
- Vi får vänta och se, säger han i ett klipp på Los Angeles Galaxys hemsida. 

Foto: Bildbyrån.

Zlatan Ibrahimovic blev hjälte för Los Angeles Galaxy i premiären med det avgörande målet i 2-1-segern mot Chicago i MLS. Efter matchen vittnade svensken om hälproblem och därefter missade han lagets två efterföljande matcher i ligan. 

Nu berättar anfallaren om varför han ville fullfölja mötet med Chicago - trots ihärdiga smärtor i ena hälsenan under matchen. 

- Jag kände att det var tajt och växte - och i slutet var det smärtsamt. Jag fortsatte att spela eftersom att jag hade mycket adrenalin och visste att jag skulle göra mål. Jag ville vinna första matchen, så jag stannade på planen och det har jag gått igenom nu. Jag har tagit min tid och rehabiliterat bra för att fortsätta känna mig bra, säger han  i ett klipp på Los Angeles Galaxys hemsida. 

ANNONS

I tisdags var svensken tillbaka i träning med laget igen - och natten till måndag kan han vara tillgänglig för spel mot Portland hemma i MLS. 

- Jag vet inte. Vi får vänta och se under matchen om jag spelar eller inte, säger han.

- Det handlar om att hålla mig i fysisk form. Jag känner mig bra och det handlar bara om hur länge jag kan hålla. Jag vet inte, då jag får se det när jag spelar. Jag kanske kan spela 20, 30, 40 eller 90 minuter. Vi får vänta och se, fortsätter han. 

Los Angeles Galaxy har två vinster och en förlust på de tre inledande matcherna av säsongen i MLS. 

Publicerad 2019-03-30 kl 00:01

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto