Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Inter Miami bekräftar intresse för Lionel Messi

Major League Soccer

Lionel Messis framtid är oviss.
Nu bekräftar Inter Miami att man är intresserat av superstjärnan.
- Vi vill värva de bästa spelarna i världen, säger Phil Neville, tränare, enligt bold.dk.

5:40
Nästa

Avbryt
Försök igen

Se höjdpunkterna från PSG-Bayern München i spelaren ovan.

Allting pekade på att Lionel Messi skulle förlänga sitt kontrakt med PSG efter VM-guldet med Argentina, men nyligen sipprade det ut uppgifter om att förhandlingarna mellan parterna strandat. Och i dagarna uppgav franska tidningen L’Equipe att det finns ett frågetecken kring superstjärnans framtid i den franska huvudstadsklubben.

En klubb som följer situationen med intresse är Inter Miami, som 35-åringen kopplats ihop med en längre tid. Tränaren Phil Neville bekräftar nämligen att Messi finns på MLS-gängets radar.

- Jag tänker inte stå här och säga att det inte finns någon sanning i spekulationerna om att vi är intresserade av Lionel Messi, säger han enligt bold.dk.

ANNONS

Han fortsätter:

- Vi vill värva de bästa spelarna i världen till vår klubb. Messi och Busquets har varit utmärkta de senaste åren, säger Neville.

Busquets, som också ryktats till Inter Miami, sitter på utgående kontrakt med Barcelona.

Tidigare storspelaren David Beckham är delägare i Inter Miami och i laget finns svensken Christopher McVey och tidigare AIK-spelaren Nicolas Stefanelli.

I dagarna uppgav Catalunya Radiò att Messis pappa, Jorge, varit i samtal med Barcelona-pampen Joan Laporta och bland annat diskuterat sonens framtid. I höstas gjorde argentinska uppgifter gällande att Lionel Messi var på väg att återvända till Barcelona.

Publicerad 2023-02-24 kl 11:07

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto