Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
USA
29v

Montreal-målvakten om Zlatan: ”Sån spelare som tror han står över reglerna”

Foto: SCANPIX

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se Zlatans utvisning i sportsändningen i spelaren ovan.

Zlatan Ibrahimovic fick syna det röda kortet mot Montreal Impact.
Detta efter ett slag i huvudet på en motståndare.
- Killar som kommer in i ligan med den bakgrunden som han har tycker att de ska behandlas annorlunda, säger Impacts Evan Bush enligt CTV Montreal.

LA Galaxy bröt sin förlustsvit i MLS när man slog Montreal Impact med 1-0 efter ett avgörande från Ola Kamara.

För Zlatan Ibrahimovics del var det dock en ny tung match - den femte raka utan mål. Svensken var bara på planen i 40 minuter innan han fick rött kort från domaren. Zlatan klevs på foten av Michael Petrasso och svarade med att lappa till motståndaren i huvudet.

Montreals målvakt Evan Bush tror att Zlatans svenskens stjärnstatus gör att han har svårt att acceptera vissa saker på planen.

- Jag tror att du får det med såna killar när du kommer in i den här ligan med en viss aura runt dem, ett visst ego att de tror att de står över reglerna ibland. Kanske om han fortfarande spelade i Manchester att han reagerat annorlunda om en motståndare klev på hans fot för att han kände att läget var annorlunda, säger Bush enligt CTV Montreal-journalisten Julian MacKenzie.

- Men här tror jag att killar som kommer in i ligan med den bakgrunden som han har tycker att de ska behandlas annorlunda. Det fanns tillfällen där Didier (Drogba, som spelade i Montreal) var likadan, men han hade ett lite bättre hyfs i de situationerna.

Publicerad 2018-05-22 kl 07:11
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons