Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

USA
17v

Montreal-målvakten om Zlatan: ”Sån spelare som tror han står över reglerna”

Foto: SCANPIX

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se Zlatans utvisning i sportsändningen i spelaren ovan.

Zlatan Ibrahimovic fick syna det röda kortet mot Montreal Impact.
Detta efter ett slag i huvudet på en motståndare.
- Killar som kommer in i ligan med den bakgrunden som han har tycker att de ska behandlas annorlunda, säger Impacts Evan Bush enligt CTV Montreal.

LA Galaxy bröt sin förlustsvit i MLS när man slog Montreal Impact med 1-0 efter ett avgörande från Ola Kamara.

För Zlatan Ibrahimovics del var det dock en ny tung match - den femte raka utan mål. Svensken var bara på planen i 40 minuter innan han fick rött kort från domaren. Zlatan klevs på foten av Michael Petrasso och svarade med att lappa till motståndaren i huvudet.

Montreals målvakt Evan Bush tror att Zlatans svenskens stjärnstatus gör att han har svårt att acceptera vissa saker på planen.

- Jag tror att du får det med såna killar när du kommer in i den här ligan med en viss aura runt dem, ett visst ego att de tror att de står över reglerna ibland. Kanske om han fortfarande spelade i Manchester att han reagerat annorlunda om en motståndare klev på hans fot för att han kände att läget var annorlunda, säger Bush enligt CTV Montreal-journalisten Julian MacKenzie.

- Men här tror jag att killar som kommer in i ligan med den bakgrunden som han har tycker att de ska behandlas annorlunda. Det fanns tillfällen där Didier (Drogba, som spelade i Montreal) var likadan, men han hade ett lite bättre hyfs i de situationerna.

Publicerad 2018-05-22 kl 07:11

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER