TV: Eriksson med läcker framspelning när San Jose föll

Major League Soccer

Magnus Eriksson gjorde sent i går säsongens andra poäng.
Trots det föll hans San Jose med hela 4-1 i MLS.

Tidigare Malmö FF- och Djurgården-anfallaren Magnus Eriksson kopplades i vinter ihop med en comeback i Djurgården, men klargjorde i början av mars att han blir kvar i San Jose Earthquakes med spel i MLS. I premiären blev han målskytt i 2-1-förlusten mot Montreal och sent i går höll han sig framme igen, men den här gången med en framspelning.

Eriksson satte i första halvlek fram en läcker genomskärare till Cristian Espinoza som sköt 1-0, men därefter gick det tyngre och i andra halvlek släppte San Jose in fyra mål till 4-1-förlust mot New York Red Bulls på bortaplan. Det var tredje raka förlusten.

Eriksson spelade hela matchen och hade även ett farligt avslut i andra halvlek som smet strax utanför ena stolpen. Härnäst ställs laget den 30 mars mot Los Angeles FC.