TV: Nani gav Orlando segern med drömmål: "Brilliant"

Orlando vände och vann borta mot Inter Miami.
Då slog Nani till med ett riktigt drömmål.
- Fullständigt brilliant, sa kommentatorn om målet i C More:s sändning.

Se Nanis mål i spelaren ovan.

När Inter Miami ställdes mot Orlando City var det hemmalaget på DRV PNK Stadium i Miami som gjorde matchens första mål genom Gonzalo Higuain, tidigare i klubbar som Real Madrid, Napoli och Juventus. Fullträffen kom till genom att argentinaren avlossade ett precist avslut utanför straffområdet som letade sig in i mål.

Inte särskilt långt senare, i den 73:e minuten, kvitterade Orlando. Därefter, med tio minuter kvar av matchen, slog Orlandos Nani till med ett riktigt drömmål. Stjärnan, som spelat i bland annat Manchester United och Valencia, gick inåt i banan och placerade läckert in bollen i målvaktens vänstra kryss.

- En fullständigt brilliant aktion, sa kommentatorn om målet i C More:s sändning.

Orlando vann matchen med 2-1 och är två i tabellen. Inter Miami är å sin sida elva.